WELKOM BIJ

Banket van Janet

Ik ben Janet Fens en woon in Hoogeloon op een mini boerderij samen met mijn zoontje en partner. Een aantal jaar geleden heb ik met veel liefde en plezier Banket van Janet opgericht en kan hier al mijn creativiteit in kwijt.

 Ik maak taarten voor diverse gelegenheden. Allemaal handgemaakt naar jouw persoonlijke wensen.

De taarten worden o.a. bereid met verse eieren uit eigen tuin in Hoogeloon. Zelfs de vruchten worden vers geplukt voor de jam van Banket van Janet. Kom gerust eens een kijkje bij onze diertjes nemen als je jouw bestelling op komt halen. 

Wat heb jij te vieren? Dan maak ik er een passende taart voor! 


JA IK WIL.... 

Bruidstaart!

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu kan eindelijk de grote dag gepland worden. En wat mag niet ontbreken op deze bijzondere dag? De taart natuurlijk! Kijk snel wat ik voor jullie kan maken.


Bruidstaarten

ZOET 

Taart voor elk feest!

Bij Banket van Janet kun je terecht voor taart voor iedere gelegenheid. Van verjaardag tot jubileum. Speciaal op je wensen afgestemd natuurlijk. 

Wil jij nou bijvoorbeeld een echte eyecatcher op de taart dan is een geboetseerd figuurtje een echte aanrader. Hierin is vrijwel alles mogelijk van een oma op een Sarah taart, tot een giraffe op een jungle taart.


Taarten
WIE ZOET IS... 

Cupcakes & Sweets

Nog meer te snoepen! Cupcakes, cakepops, cakesicles, fudge, noem maar op! Wij kunnen ook een Sweet Table voor je verzorgen 


MEER ZOETIGHEDEN!
 
 
 
 
E-mailen
Bellen